Hayward Sumheat 14KW
Hayward Sumheat 14KW

Hayward SUMHEAT 14KW warmtepomp voor zwembad

€ 5687,00
€ 5187,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met een warmtepomp kiest u voor dé energiezuinige manier om het zwembad te verwarmen. De werking van een warmtepomp is gebaseerd op het koelprincipe dat van toepassing is in elke koelinstallatie.

Er wordt gebruik gemaakt van de door de verdamper aan een warmtebron (lucht) onttrokken warmte-energie om met behulp van deze energie, via een condensor, een ander medium (zwembadwater) te verwarmen. Dit alles met zo weinig mogelijk opgenomen vermogen (energieverbruik) en zo veel mogelijk afgegeven vermogen (Coëfficiënt of Performance). De warmtepomp is voorzien van een koelmiddel voor een hoger rendement, vanzelfsprekend milieu-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Een warmtepomp wordt binnen of buiten geïnstalleerd en rechtstreeks op de retourleiding van het zwembad aangesloten.

Met Sumheat kiest men voor de toplijn van de Hayward warmtepompen. Zeer hoge prestaties in combinatie met zeer laag geluidsniveau en hele grote capaciteiten zijn de belangrijkste kenmerken. De Sumheat presteert onder alle weersomstandigheden (zelfs bij een omgevingstemperatuur van +5° Celcius) waarbij de gebruikte materialen uiterst weersbestendig zijn. Deze warmtepompen zijn voorzien van een verticale as, de lucht wordt omhoog geblazen (verticaal) waardoor de Sumheat op elke plek in en om huis geplaatst kan worden. Inclusief afdekhoes. Leverbaar in diverse capaciteiten.

Deze Hayward Sumheat SHE1401 warmtepomp heeft een verwarmingscapaciteit van 14,0 kW bij 230 Volt en is geschikt voor zwembaden met een inhoud tot ca. 70m³. Geluidsniveau (op 1 meter): 48dB. Waterflow (min/max): 3,5 - 23 m³/per uur.