HeatSavr
HeatSavr

HeatSavr, de vloeibare zwembadafdekking. 4 liter verpakking. Eventueel direct te doseren vanuit de fles.

€ 179,00
€ 161,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Net als een conventionele zwembadafdekking remt Heatsavr verdamping. Verdamping is de voornaamste bron van energieverlies en zorgt ervoor dat een zwembad langdurig verwarmd moet worden. Ongeveer 70% van de kosten die gemaakt worden om een bad te verwarmen wordt veroorzaakt door verdamping. Het is dus zaak deze tot een minimum te beperken.
 
Door een onzichtbare, slechts 1 à 2 moleculen dikke laag Heatsaver vloeistof over uw bad te verspreiden wordt deze verdamping tegengegaan. Heatsavr is gemaakt uit zorgvuldig gekozen bestanddelen die samen lichter dan water zijn en dus op het water blijven drijven. De gebruikte bestanddelen trekken elkaar aan, als ware het magneten. Op deze manier wordt er bovenop het wateroppervlak een dunne, ‘afsluitende’ – maar geheel onzichtbare – laag gevormd die de warmte zolang mogelijk in het water houdt.

Dosering:
Een bad behoeft 0,8 ml per m2 per 24 uur. Verzeker uzelf van consequente dosering middels de zeer precieze Heatsavr™ doseerpomp. Bij warmer water en veel spoelfrequenties mag de dosering hoger worden afgesteld. 

Indien gewenst een automatische doseerpomp bij te verkrijgen!