SCIENCE WATER TREATMENT (SWT)

SCIENCE WATER TREATMENT (SWT) - Chloorvrij genieten van uw spa, jacuzzi, hot tub of zwemspa. Met het unieke Science Water Treatment bent u verzekerd van schoon en prettig zwemwater.

€ 99,00
€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SCIENCE WATER TREATMENT (SWT) - Het unieke product uit Zweden. Chloorvrij en de pH waarde heeft geen invloed op de werking. Niet alleen schoon en perfect kraakhelder water maar ook water dat prettig aanvoelt en zacht is voor de huid. Geen chloordampen, geen kalkaanslag langs de waterlijn maar perfect kraakhelder water en dat met toevoeging van een klein beetje Science Water Treatment om de 2 weken. 

Science Water Treatment is geen Aquaperfect of Aqua-etc. Maar een product gebaseerd op wetenschap. Ontwikkeld door Fivewood uit Zweden dat al jaren middelen ontwikkeld voor desinfentie en de bestrijding van bacteriën voor de voedelindustrie, ziekenhuizen etc.

Hoe werkt het:

SWT werkt het best met nieuw schoon leidingwater!
Dosering SWT: iedere twee weken voegt u een standaard dosering toe van 20ml per 350 liter waterinhoud van uw bad. Gebruik hiervoor de handige doseerdop van de fles, de inhoud van de doseerdop is 20ml. Voorbeeld: een bad met een water inhoud van 1400 liter, (1400:350= 4) 4 dopjes van 20ml iedere twee weken. SWT heeft een krachtige en langdurige werking maar wanneer u het bad intensief gebruikt wordt aangeraden om een extra dosering toe te voegen. Controleer de waardes van uw water met de daarvoor bedoelde teststrip of meetinstrument en pas deze indien nodig aan. Herhaal deze controle regelmatig. Beslist niet combineren met chloor.


 

Relevante producten

pH Minus 7KG

€ 26,95

Bestellen

pH Plus 5KG

€ 22,00

Bestellen